2014-09-02 09:15:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kedve támadhat valamilyen sporthoz

Napi horoszkóp szeptember 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Könnyen a figyelem középpontjába kerülhet, szedje össze minden színészi képességét, hogy a legjobb formáját hozhassa! A külvilág, a kapcsolatok az elkövetkező néhány hétben különös fontossággal bírhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Uralkodó bolygója a Szaturnusszal és a Marssal is kedvezőtlen fényszögben áll: ez elmélyíti érzelmeit, de követelőzővé, netán féltékennyé is teheti. Legyen kitartó, de visszafogott. Így biztosan számíthat a viszonzásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha útra kel, biztosan szerencsével járhat: jó üzletet köthet, vagy megtalálja álmai karosszékét, esetleg lelki társára lel. Nemcsak saját, de mások pénzügyeit is sikerrel intézheti, különösen jó érzéke van a befektetésekhez.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ezen a héten legendás áldozatkészsége tovább fokozódik: fennáll a veszélye annak, hogy veszedelmes áldozathozatalra ragadtatja magát. Hiba volna a kelleténél többet adnia, de lehet, hogy ezt önnek úgyis hiába mondaná bárki is…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Most mindent a hobbijára áldoz, ami kiüríti zsebeit. Különösen a legújabb elektronikus kütyük vonzzák, legjobb, ha kerüli az efféléket áruló házakat. Szerencsére főnökei imádják, és ez némi reményt adhat a jövőre nézvést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Még mindig a régi álmot kergeti? Erővel sem hozhatja vissza azt, ami már elmúlt életéből. Egy alapos lelki nagytakarítással viszont helyet adhat valami újnak helyette. Egy utazás, vagy tanulmányok segítenek megtalálni a helyét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sötéten látja a helyzetét, de inkább ne is beszéljen erről. Ezzel csak kiengedi a szellemet a palackból, ami aztán puszta képzelődésből valósággá nőhet. Legjobb, ha lehetőség szerint kerüli a kellemetlen helyzeteket és embereket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Néha maga is elcsodálkozik saját magán, mennyire morgóssá vált mostanában. Szinte semmiségeken kapja fel a vizet a jegyén áthaladó Marsnak köszönhetően. Semmi baj, morogja csak ki magát, hogy aztán majd a szebbik énjét mutathassa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Érzelmes hangulatait kihasználhatják, de ön ezt most a bölcsek nagylelkűségével szemléli. Tulajdonképpen örülhet is, hogy van miből adnia: lelki értelemben is. Hiszen akitől elvehetnek, az még gazdag, boldog.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Pénzügyi helyzetét stabilizálhatja, ha kihasználja a felkínálkozó lehetőségeket. Az esedékes többletjövedelmét ne szórja mind el felesleges holmikra, gondoljon a szűkösebb napokra is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy régi kísértés újra előveszi lelkét: talán egy feledésbe merült hobbi, szerelem, vagy társaság képében. Soha semmit nem késő újra kezdeni, különösen, ha úgy érzi, hogy valamiképp üressé vált az élete.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedve támadhat valamilyen sporthoz, szeretne valami újat kipróbálni. Ha pedig kevésbé sportos alkat, akkor esetleg egy új üzlet, ha ifjabb, akkor egy új szerelem tűnhet igazán vonzónak a szemében. Mindhárom megterhelő lehet a pénztárcájára nézve.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: